onsdag 2 januari 2013

Livets goda

chevrétoast med devils jam

kapris- och vitlöksmarinerad oxfilé 

sushi

antipasto

tranbärs-tjinuskikvarg 

ostig glasskaka med pepparkakssmulor

saffransapelsiner

Jul- och nyårshelgen har föflutit i den goda matens tecken. Förutom att vi blivit bjudna har vi också fixat en hel del själva. Snart är också de sista choklad- och marmeladaskarna tömda. Nu har själen fått sitt och nya tider väntar kroppen. Har smått börjat skida och hoppas att vädret blir kallare igen och att motivationen sitter i.


Joulun- ja uudenvuoden ajan ollaan kokattu ja nautiskeltu keittiössä. Jälkkäreitäkin melkein joka päivä. Ja konvehteja... Nyt koittaa uusi aika. Toivottavasti valoisampi ja hoikempi. Kävin jo päivittäin hiihtämässä ennen tätä lossakkoa. Lisää lunta ja vähän miinusta kiitos!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar